Rett før sommerferien inviterte vi til «Ny i HK»-kurs for medlemmer  og Lynkurs for tillitsvalgte. Det er fortsatt noen ledige plasser igjen, vil du være med?

 

NY i HK kurset er for medlemmer i Handel og Kontor som ønsker å sette seg bedre inn i hva det innebærer å være medlem av en fagforeningen.  Med medlemskap i en fagforening følger det mye mer enn rabatter og rimeligere forsikringer. Vi går gjennom hva vi i HK Oslo / Akershus gjør. Du kan velge mellom tre datoer i august: 

  • Onsdag 12. august kl 09-14 (få plasser igjen)
  • Mandag 17. august kl 16-21 (få plasser igjen)
  • Lørdag 22. august kl 10-15

 

Lynkurs – en introduksjon for tillitsvalgte i HK og arbeidslivet

Er du ny som tillitsvalgt, engasjert medlem som kanskje ønske å bli tillitsvalgt, eller holdt på en stund og lenge siden du var på kurs? Kanskje du ikke kom med sist det var trinn 1 og er utålmodig etter å komme i gang? Da er du velkommen til fagforeningens lynkurs! Du kan velge mellom tre datoer i august:

  • Mandag 10. august kl 16-21 (få plasser igjen)
  • Lørdag 15. august kl 10-15
  • Onsdag 19. august kl 09-14

 

 

Begge kursene varer 5 timer hvor vi inviterer til et lett måltid og en god prat. Kursene gjennomføres i våre lokaler i Møllergata 24.

Kursene er gratis. Vi refunderer reiseutgifter og tapt arbeidsfortjeneste. 

Vi gjennomfører forskjellige tiltak for å motvirke mulige smittesituasjoner, bl.a. avholdes samlingene i romslige lokaler for grupper begrenset opp til 10 deltagere hver gang. 

Vi har fått en god del påmeldinger, men det er fortsatt noen plasser igjen. 

Påmelding innen mandag 27. juli til: post@handelogkontor.org

 

 

Vi ønsker alle medlemmer en fortsatt god sommer!