Bli med ungdomsutvalget til HK i Oslo og Akershus på samling i Ung Tillitsvalgtforum (UTF) 17.januar 2019. Arrangementet er gratis, og åpent for alle medlemmer i HK under 30 år.

Da COOP skulle flytte hovedlageret sitt til Jessheim i 2013 ble de anbefalt å outsource driften av det nye helautomatiserte lageret. Dette ville ikke de tillitsvalgte være med på. COOP valgte å investere i sine egne ansatte som fikk være med videre. I dag er C-LOG et av verdens mest moderne lager og besøkes av internasjonale aktører som Walmart som ønsker å lære hvordan de jobber. Du kan se en kort dokumentar om lageret her: https://vimeo.com/284831418

Nå kan også du få besøke C-LOG og se hvordan et av verdens mest moderne lager fungerer. Torsdag 17.01 arrangerer UTF omvisning på lageret og tillitsvalgt Øystein skal fortelle litt om hvordan de jobbet som klubb i denne prosessen.

Det blir servert middag før bussen reiser tilbake til Oslo.

Vil du lære mer om hvordan man kan jobbe sammen for å få til ting på jobb, eller kanskje du bare har lyst til å bli kjent med andre unge HK-medlemmer? Da er det bare å melde seg på! Inviter kollegaene dine med på en litt annerledes torsdagskveld!

Det vil bli satt opp buss tur/retur fra Youngstorget i Oslo, med avreise ca. kl. 16:00. Det er også mulig at bussen kan plukke opp folk på Jessheim stasjon dersom noen har ønske om dette (gi i såfall beskjed om dette ved påmelding).

Påmelding sendes til jrh@hkinorge.no så raskt som mulig, og senest innen mandag 14.januar. Gi beskjed om eventuelle matallergier.

Velkommen skal du være!

Plakat til å skrive ut og henge opp på jobb.