Vi vil gjerne invitere våre medlemmer og tillitsvalgte på en kinokveld utenom det vanlige, med førpremiere av den norske storfilmen Sulis 1907.
 
Den 2. oktober, klokken 17.30 arrangeres det førpremiere av Sulis 1907 på Klingenberg Kino i Oslo. Det blir filmvisning, popcorn og brus.
 
Vil du ha med deg familie eller venner? Filmen er gratis for deg som medlem, men for ikke-medlemmer betaler du kr. 100,- per stk. til konto 9001 15 85344. Du bare viser kvittering for betalt når du kommer på kinoen.
 
Det er førstemann/-kvinne til mølla – så meld deg på allerede i dag. Vi har begrenset antall billetter.
 
Om filmen:
Året er 1907. Det er harde kår for Konrad og arbeiderne i gruvesamfunnet i Sulis. Et sted de kalte Lapplandshelvete på folkemunne. Dette var Nordens Ville vesten.
Konrad drømmer om å komme seg til Amerika for å gjenforenes med familien. I desperasjonen for å tjene penger til turen, får han overtalt seg til en jobb i Hanken – den hardeste gruva i hele Sulis. Det skal ikke bli bedre når svensken Olof Wennstrom kommer til makta i gruveselskapet. Det begynner å blusse opp et opprør blant arbeiderne, men Wennstrom har andre planer. Og midt i konflikten står Konrad.

 

Meld deg på her