Høyresiden ønsker å liberalisere søndagshandelen. HK Norge tar opp kampen mot et 24/7-samfunn. Blir søndagen også en vanlig arbeidsdag med åpne butikker, vil det også være behov for åpne barnehager, produksjonsvirksomhet, transport og vakthold. Er det en god søndag?

I Oslo har byrådet sendt ut en høring om hvilke geografiske områder de vil åpne opp – i praksis hele Oslo sentrum. Vi i fagforeninga vil gjøre hva vi kan for å stanse høyrebyrådets uansvarlige forslag – noe både vi, men også arbeidsgiverne er i mot.

Vi trenger nå frivillige til å delta 3 søndager framover for å sette fokus på saken. Vi har 5000 vannflasker og informasjon som skal deles ut der folk benytter søndagen til annet enn å være på jobb.

Vi planlegger aksjoner søndag 23. juni, søndag 30. juni og søndag 11. august, og da trenger vi hjelp av dere. Det blir oppmøte på 2 forskjellige steder hver søndag og trenger da team på 6-10 personer på hvert sted. Nå til helga skal vi ha aksjon på Sognsvann og på Sørenga for å dele ut. Sted for de to andre søndagene er ikke bestemt enda, men vi kontakter dere som kan være med slik at du har et oppmøtested.

Vi starter opp kl. 11 og holder på til vi er tomme for vannflasker (men ikke lengre enn til kl. 14).

Har du lyst og mulighet, meld deg på i skjemaet under. 

Har du spørsmål så ta kontakt på epost post@handelogkontor.org.