Vel møtt i Møllergata 24, 13.februar

Møte nr. 1: kl. 17:00 – 18:30, med matservering fra kl. 16:30.

Møte nr. 2: kl. 19:30 – 21:00, med matservering fra kl. 19:00.

På de viktige arbeidsplassene i handel og kontorbransjene er det mye praktisk kunnskap og ferdigheter. Men ikke all kunnskap er omgjort til dokumentert kompetanse og det gir ofte dårligere status og lønninger enn vi fortjener. Dette kan du være med og gjøre noe med!

Oslo/Akershus Handel og Kontor inviterer deg som er medlem og har lyst å vite mer om hvilke muligheter du har for å ta fagbrev i yrket ditt. Mange av oss har arbeidet lenge med salg, kontorarbeid, på lager eller andre yrker, men mangler papir på å ha den formelle kompetansen som et lang praksis og et fagbrev gir. Ved hjelp av Handel og Kontor medlemskapet ditt kan du få hjelp å gjøre noe med dette samtidig som du blir bedre kjent med kolleger i egen og andre virksomheter. Det er mulig å ta teorikurs sammen med andre i regi av AOF og du får økonomisk støtte i form av stipend. Når du gjennomfører og får fagbrev kan lønna øke med hele 9,50 i timen. Det er vel ikke noe du vil gå glipp av?

Hilde Moshølen fra AOF vil innlede om hvordan AOF kan bistå med teorikurs og praktiske ting.

I tillegg kommer medlemmer i fagforeningen og forteller hvordan de har tatt fagbrev.

Vil du få omgjort din erfaring og praktiske kunnskap til formell kompetanse og ha høyere lønn og pensjon er dette et møte du ikke bør gå glipp av! Sammen kan vi ta i bruk stipendordning og studietiltak som er til glede for den enkelte og arbeidsplassen.

Meld fra om du kommer til monica.hekkvang@handelogkontor.org innen 12.2. kl. 12.00 så tilbereder og serverer vi vintergrønnsaksuppe til deg også!

Vi ses i lokalene til LO i Oslo, Møllergata 24, 9.etg. ringeklokke 903#

Plakat til klubb-tavla kan lastes ned her.