Førstkommende søndag arrangerer Somliga går med trasiga skor nettkonsert. Konserten er en erstatning for den årlige avslutningskonserten som normalt arrangeres på Notodden Bluesfestival.

Pga Covid-19 kunne ikke Notodden Bluesfestival avholdes som vanlig. De har derfor valgt å arrangere solidaritetskonserten «Somliga går med trasiga skor» som en nettkonsert. Arrangørenes begrunnelse for å arrangere konserten også i år, er i første rekke at Norsk Folkehjelp som følge av pandemien har et stort behov for økonomisk støtte. Det vil som vanlig samles inn penger til Norsk Folkehjelp og salg av t-skjorte til inntekt for Norsk Folkehjelp. Når denne innsamlingen kan kombineres med oppdrag til musikere som har mistet mye av sine inntekter og en positiv opplevelse for oss publikum, fant de det riktig å arrangere konserten som en nettkonsert. Somliga går med trasiga skor håper også å kunne synliggjøre Telemarksvassdragets betydning for industrireisning, arbeiderorganisering, norsk økonomisk utvikling og etableringen av velferdsstaten og gjøre dere kjent med UNECOs verdensarv under årets nettkonsert.

HK Oslo / Akershus har vedtatt støtte til Notodden Bluesfestival også nå i år.

Trykk her for å komme til nettkonserten

 

Årets innsamlingsaksjon: Folk forandrer verden. Stopp smitten – ikke demokratiet.

Vi står i en global pandemi som truer folks liv og helse over hele verden. Utviklingsland står overfor en krise som vil ha katastrofale økonomiske konsekvenser og forsterke ulikheten. Krisen rammer hardt de som fra før har lite og de trenger vår støtte.

I Libanons flyktningleirer bor både palestinske- og syriske flyktninger, samt fattige libanesere og immigranter. De bor trangt og ikke alle har tilgang til vann eller et pusterom for å beskytte seg. Norsk Folkehjelp har vært til stede i de overfylte leirene i en årrekke i sitt arbeid for å bedre rettighetene til kvinner og ungdom. Nå når krisen har rammet de som fra før har lite så er behovet for å gi korrekt informasjon stor, såpe og desinfeksjonsmidler er mangelvare, og matutdeling helt nødvendig for de aller mest sårbare.

Behovet for støtte og solidaritet fremover vil være større en noen gang.

Somliga går med trasiga skor vil derfor under solidaritetskonserten også i år samle inn penger (Vipps til 116476) og selge t-skjorter (trykk her for bestilling)  til inntekt til Norsk Folkehjelp.

 

 

 

Lagt til 18. november 2020:

Vi har mottatt en evaluering fra Somliga går som kan lastes ned her .