Søndag 6. september inviterer vi deg til å bruke søndagen til å forsvare søndagen. Ta med familie, venner, naboen eller bikkja og gå en tur langs Akerselva. Velkommen til LOs markering mot en uke full av hverdager kl. 13:00 i Kubaparken. Vi byr på politiske appeller, underholdning, vafler og kaffe!

Regjeringen ønsker å åpne landets butikker på søndager. Forslaget har blitt møtt med massiv motstand; Vil vi virkelig fjerne noe vi har én av for å få noe vi allerede har seks av? Butikkene vil ikke ha søndagsåpent. De ansatte vil ikke ha søndagsåpent. Folket vil ikke ha søndagsåpent. Synes du det er ok med en uke bestående kun av hverdager? 

Den mest verdifulle tiden er den tiden vi tilbringer sammen med andre. De menneskene som betyr mest for oss. Barna våre. Foreldrene. Gode venner. Det er bare mulig hvis det finnes tid vi har fri sammen. Å ha fri når alle andre jobber eller er på skolen blir liksom ikke det samme.

Program:
Fra kl. 13:00 vil det være underholdning og appeller fra Ap, SV, KrF, Sp og Rødt, LOs forbund, representanter fra kirken og miljøbevegelsen.

Facebook-event her.